Biologische lijn | Sacred Nature

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Na een lange studie en de sterke ethische commitment aan het milieu en de mensen die er wonen, hebben wij een systeem van Ecocert® gecertificeerde anti-agingproducten en -behandelingen ontwikkeld.

De uiterst effectieve formules, rijk aan natuurlijke en organische ingrediënten, respecteren de gecompliceerde natuurlijke balans van onze planeet zonder bronnen uit te putten.

ECOCERT® COSMETICA

Ecocert® is een certificerende organisatie, die in 1991 is opgericht in Frankrijk. Met de opgestelde richtlijnen ondersteunt Ecocert® belangrijke ethische principes met betrekking tot het beschermen van de mens en het milieu.

ZERO IMPACT® VERPAKKING

Met het LifeGate’s Zero Impact® project wordt de koolstofdioxideuitstoot, die ontstaat door de productie van de verpakkingen voor sacred nature, gecompenseerd. Door het kopen van zogenoemde 'carbon credits' ondersteunen wij in de bebossing en bescherming van de bestaande bossen in Italië, Costa Rica en Madagascar, zoals afgesproken in het Kyotoprotocol. Zo helpt [ comfort zone ] de begroeiing die noodzakelijk is voor de zuurstofvoorziening te herstellen.

Een anti-aging behandeling welke voedend en beschermend werkt. De producten zijn ontwikkeld volgens de richtlijnen van Ecocert®.

VOORDELEN

De huid is gevoed en beschermd tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

HUIDCONDITIE

Geschikt voor ieder huidconditie en leeftijd. Uitermate geschikt voor de droge en reactieve huid.

Ontdek de bijbehorende productlijn