Het verschil tussen een dieet en detoxen:

Resltaat dieet

Resltaat detox

WAT HOUDT DE KUUR IN?

Het is een 11-daags body & mind reset-programma. Het zorgt voor een grondige reiniging van je lichaam, geeft nieuwe energie en stimuleert de stofwisseling.
Een eenvoudig te volgen programma dat alles biedt om stap voor stap aan de slag te gaan met nuttige tips, dagprogramma’s en heerlijke recepten.
Cleanse & Revitalise brengt je lichaam in 3 logische fasen binnen 11 dagen weer helemaal in balans. Het uitgekiende programma geeft het lichaam een complete reset, waardoor het daarna de bouwstoffen uit voeding weer eenvoudig, snel en doeltreffend kan opnemen.

Cleanse & Revitalise is een ‘mild’ en aangenaam programma.
Door de in de praktijk beproefde en uitgebalanceerde opzet kan je tijdens het programma gewoon van de heerlijke recepten uit de dagprogramma’s genieten. Je eet dus gewoon in de ochtend, de middag en de avond! De voeding die je tijdens het 11-daagse programma eet, is heerlijk en zit boordevol waardevolle voedingstoffen.

3 LOGISCHE FASES

1. Voorbereidingsfase (2 dagen)

De voorbereidingsfase zorgt ervoor dat je tijdens de cleanse fase weinig hoofdpijn, duizeligheid en stemmingswisselingen ervaart.

2. Cleansefase (7 dagen)

De Cleansefase stimuleert het ontgiften van de galblaas en lever, reinigt je nieren en je bloed en bevordert de doorbloeding en de lymfecirculatie. De supplementen en de afgestemde voeding maken afvalstoffen in de dunne en dikke darm los en voert deze af. De organen en weefsels worden tegen vrijkomende afvalstoffen beschermt door vitamine B, C en E, calcium, magnesium en zink zodat het lichaam de afvalstoffen efficiënt en snel kan afvoeren.

3. Revitalisefase (2 dagen)

De Revitalisefase zorgt ervoor dat het lichaam weer wordt voorbereid op het opnemen van zwaardere voeding.
De Cleanse and Revitalise programmadoos
De Cleanse & Revitalise programmadoos bestaat uit 9 onderdelen. Een gedetailleerde handleiding over het programma met uitleg over de 3 fasen met voor elke van de 11 dagen een planning met heerlijke gevarieerde recepten voor gezonde smoothies en smakelijke, energierijke diner gerechten en veel tips om het programma succesvol te doorlopen. In de doos zit verder nog een handige boodschappenlijst, een supplementenspecificatie en 6 soorten voedingssupplementen in de vorm van tabletten, capsules en poeders.

Supplement-1 ondersteunt de afvoer van gifstoffen uit de darm.
Dit supplement bevat kleisoort die gekenmerkt wordt door zijn unieke microscopische fijnheid. Het heeft de eigenschap om gifstoffen te kunnen absorberen die vervolgens op een volkomen natuurlijke wijze worden afgevoerd. Tevens bevat het tablet choline dat een waardevolle bijdrage levert aan de ontgifting van de lever.

Supplement-2 ondersteunt de ontgifting van de lever.
Deze capsule bevat krachtige ingrediënten die de galblaas- en leverfunctie ondersteunend. Het remt de ontstekingsgevoeligheid, helpt bij de vetverbranding en het stimuleert de ontslakking. Daarnaast bevat de capsule ter bescherming en aanvulling een aantal waardevolle mineralen zoals zink, vitamine C, B6 en B12 en antioxidanten uit spirulina, saffraan, aloë ferox en chlorella.

Supplement-3 ondersteunt de darmflora.
Deze capsule bevat een zogenaamd probiotica. Het is samengesteld uit 7 belangrijke bacterieculturen, waarmee de gezondheidshuishouding in de darmen wordt gestimuleerd. Het zorgt daarmee voor een betere spijsvertering.

Supplement-4 is een krachtige basis voor het samenstellen van gezonde groene smoothies.
De groene smoothies in het programma worden samengesteld uit verse groenten, fruit en de inhoud van het sachet. Deze krachtige basis bevat maar liefst 16 verschillende ingrediënten. Deze zijn vezelrijk, hebben een hoge voedingswaarde, voorkomen een hongergevoel en stimuleren de werking van ontgiftingsenzymen
en vormen een belangrijke bron van antioxidanten.

Supplement-5 is gezonde biologische (instant) tomatensoep.
Elk sachet bevat een bron van natuurlijke energie en is ideaal als een smaakvol en pittig tussendoortje.

Supplement-6 ondersteunt de grondige reiniging van de dunne darm.
Dit sachet bevat magnesiumsulfaat dat speciaal voor het grondig reinigen van de dunne darm tijdens de cleansefase wordt ingezet.

Lijkt het jou ook iets om te beginnen met de detox kuur?
Maar is het je nog niet duidelijk wat het precies inhoudt?
Lees dan even verder en vul de vragenlijst in of er sprake is ´ophoping´ van gifstoffen in je lichaam.

Bij vragen kun je altijd contact met mij opnemen.


En leuk om samen met je familie / vrienden te doen!
Tijdens de 11 dagen wordt je begeleidt als je daar behoefte aan hebt.

Voor elk van de 11-programmadagen is er een informatieve video met een impressie over het gerecht-van-de-dag en de bereiding.