Alle [ comfort zone ] behandelingen zijn holistisch en resultaatgericht. Ze zijn ervoor om onze huid en ons lichaam te eren.  Mijn rol is om je de juiste adviezen en behandelingen te geven voor een gezonde huid en geest.

Mijn missie is het bevorderen van een gezonde en duurzame lifestyle, met bewust gekozen en geavanceerde, wetenschappelijk gebaseerde oplossingen om zichtbare verbeteringen te bieden voor huid, lichaam en geest.

De behandelingen stem ik af op de conditie van uw huid.

Geluk zit in de kleine dingen en vaak vergeten we hoe belangrijk het is om tijd voor jezelf te nemen, te ontspannen en te genieten van het moment.

Dus geniet en beleef!

Tranquillity welcome ritual

Het tranqullity welkomstritueel zorgt voor een ontspannen start van elke behandeling. Tranquillity bestaat uit een aantal aromatische oliën, zoals palmarosa en sinasappel, die zorgen voor ontspanning en rust. Tranquillity is de huisgeur van [ comfort zone ].

Sublime Skin | Anti-aging, verstevigend, verhelderend behandeling | +/- 60 min

Een anti-aging, verstevigende en liftende behandeling voor gezicht en hals. Dankzij de Japanse Kobidomassage herstelt deze behandeling het volume van de huid. De liftende werking wordt geoptimaliseerd dankzij het gebruik van een innovatief anti-agingmasker en de verhelderende en celvernieuwende werking dankzij de dubbele fruitzuurpeeling.

VOORDELEN

Deze behandeling verstevigt de gezichtscontouren en geeft een zachtere uitstraling aan fijne en diepere lijntjes. Bovendien wordt de huid geëgaliseerd en de celvernieuwing gestimuleerd.

HUIDCONDITIE

Voor alle huidcondities geschikt. Uitermate geschikt voor de huid met lijntjes en een gebrek aan stevigheid en volume en de verdikte huid met een ongelijkmatige teint.

Ontdek de bijbehorende productlijn

Hydramemory | Hydraterende behandeling | +/- 50 min

Een hydraterende behandeling voor gezicht, hals en decolleté op basis van micro- en macrohyaluronzuur. De unieke brush massage zorgt voor een optimale opname van de hydraterende componenten. 

VOORDELEN

De huid is gehydrateerd en de huidbarrière versterkt. Tevens gaat deze behandeling vroegtijdige huidveroudering tegen.

HUIDCONDITIE

Aanbevolen voor iedere huidconditie en uitermate geschikt voor de gedehydrateerde huid.

Ontdek de bijbehorende productlijn

Remedy | Versterkende en verzachtende behandeling | +/-50min

Kalmerende, versterkende gezichtsbehandeling met een exclusief masker, dat roodheid, jeuk en irritatie vermindert. De huid zal veerkrachtig en gekalmeerd aanvoelen en er ook zo uitzien.

VOORDELEN

Vermindert de roodheid, jeuk en irritatie

HUIDCONDITIE

Deze behandeling is voor iedere huidconditie geschikt, maar uitermate geschikt voor de gevoelige, snel geirriteerde  huid.

Is jouw huid gevoelig? Doe de test.

Ontdek de bijbehorende productlijn

Active Pureness | zuiverende behandeling | +/- 50min

Een behandeling die de huid diep reinigt en weer terug in balans brengt, waardoor deze fris en stevig aanvoelt en weer straalt.

VOORDELEN

De talgproductie wordt geremd en de huid wordt tegelijkertijd intensief gereinigd. Tevens zorgt deze behandeling ervoor dat de poriën worden verfijnd.

HUIDCONDITIE

Deze behandeling is voor iedere huidconditie geschikt, maar uitermate geschikt voor de onzuivere, vette en acnehuid.

Ontdek de bijbehorende productlijn

Recover Touch | voedende behandeling | +/- 50 min

Een voedende behandeling die rijk is aan vitaminen, wat bescherming biedt tegen de schadelijke effecten van vrije radicalen. 

VOORDELEN

Het beschermt, herstelt en voedt de huid.

HUIDCONDITIE

Voor iedere huidconditie geschikt. Uitermate geschikt voor de ondervoede en vermoeide huid.

Ontdek de bijbehorende productlijn

RELAX BEHANDELING | 30 min

Korte ontspannende behandeling om even uit de sleur van het dagelijkse leven te zijn. De behandeling bestaat uit: reiniging, massage van [comfort zone] voor gelaat, decolleté en hoofdhuid, afsluitend met een dagverzorging afgestemd op uw huidtype.

HUIDCONDITIE

Voor iedere huidconditie geschikt.

Ontdek de bijbehorende productlijn

Tranquillity

Huidverbeterende behandelingen

Sublime Skin
  • Anti-aging
  • Verhelderend
  • Verstevigend
  • celvernieuwend
Skin Regimen
  • Preventief anti-aging
  • snel leven / langzame veroudering
Sacred Nature
  • Ecocert® voedend | Biologisch
  • Anti-aging

Hoe breng je een oogcreme aan?

Voor de ochtenden dat alleen koffie niet genoeg is.☕️ Probeer deze eenvoudige bewegingen (bekijk de video) om wallen en zwellingen rond de ogen te verminderen. Het enige wat je nodig hebt is je dagelijkse oogcrème en een paar (extra) minuten tijdens je ochtendroutine.
You are welcome! 😉
is jouw huid droog of vochtarm?

Is jouw huid Gevoelig

Doe hier de test

Kom erachter met onze test, ontwikkeld in samenwerking met dermatoloog Dr. De Felici!

Beantwoord de vragen met een cijfer van 0 tot 4:

0 – nooit

1 – zelden

2 – vaak

3 – meestal

4 – altijd

1.      Ervaar je wel eens een algemeen onprettig gevoel van je huid, zoals een prikkelend gevoel en/of een warm of verbrand aanvoelend gezicht, zonder signalen van irritatie op de huid zelf?

2.      Ervaar je deze symptomen ook op andere delen van je lichaam (handen, hoofdhuid, hals, rug)?

3.      Reageert je huid ongebruikelijk met roodheid, branden of prikkelen bij het aanbrengen van een huidverzorgingsproduct of make-up op je gezicht?

4.      Wordt je huid snel rood op het moment dat je emotioneel raakt?

5.      Wordt je huid snel rood of heb je een prikkelend of jeukend gevoel als je pittig eten eet of alcohol drinkt?

6.      Wordt je huid snel rood en blijft deze warm aanvoelen en/of heb je een prikkelend of jeukend gevoel in je gezicht bij het sporten?

7.      Wordt je huid snel rood en/of blijft deze warm aanvoelen en/of heb je een prikkelend of jeukend gevoel in je gezicht bij het zonnen?

8.      Wordt je huid snel rood en/of heb je een prikkelend of jeukend gevoel in je gezicht als je van een zeer koude naar een warme omgeving gaat?

9.      Wordt je huid snel rood, voelt deze snel droog aan en/of heb je een prikkelend of jeukend gevoel in je gezicht op een dag met veel wind?

10.   Blijft je huid vaak langdurig rood?

Tel hoe vaak je ieder cijfer gebruikt hebt.

MEESTAL 0 EN 1:

JE HEBT EEN NORMALE HUID!

Houd je huid gezond door middel van goede hydratatie en door het goed verzorgen van de gevoeligste zones van je gezicht, zoals de ogen. Kies een hydraterende lijn als Hydramemory, en als je ouder bent dan 30, Sublime Skin.

Gebruik zonbeschermingsproducten met een hoge SPF (tenminste 30) en dermatologisch geteste make-up om je gezicht te beschermen. Drink daarbij 2 liter water per dag, en zorg voor een voedingspatroon rijk aan seizoensgebonden groenten en fruit.

 

MEESTAL 2:

JOUW HUID IS GEVOELIGER!

Gebruik Remedy producten om de gevoeligheid te verminderen en de huid weer in balans te brengen. Vermijd sterke temperatuurwisselingen en kijk kritisch naar de make-up die je gebruikt: probeer de bron van de gevoeligheid te vinden (huidverzorging of make-up), en schrap deze uit je beautyroutine. Bescherm je gezicht met zonbeschermingsproducten met een hoge SPF, vermijd roken en verminder het gebruik van alcohol.

 

MEESTAL 3 en 4:

JE HEBT EEN GEVOELIGE HUID!

Gebruik de producten uit de Remedy productlijn, om de gevoelige, reactieve huid die gevoelig is voor roodheid te kalmeren en versterken. Vermijd roken, alcohol en pittig eten. Vermijd sterke druk tijdens massages. Verminder blootstelling aan de zon- zoek liever de schaduw op, en gebruik consequent crèmes met een zeer hoge SPF (50+). Eet dagelijks avocado en chiazaad, aangezien dit natuurlijke bronnen zijn van Omega 3, en probeer vaker vis (het liefst blauwe vis en zalm) dan vlees te eten.