Face time weeks

Face Time weeks van 11 tot 23 april

Tijdens deze dagen staan de geliefde verzorgingslijnen

Sublime Skin, Remedy, Tranquillity en Renight in de spotlights.

En…. er is een speciaal cadeau voor jou! Koop je favoriete producten uit deze lijnen voor minimaal €79 en ontvang een cadeau waar je huid van gaat stralen!

Aan deze actie weken is een speciale behandeling gekoppeld. Ik wil je kennis laten maken met de ampullen en de Microsonic Facial Device.

De behandeling bestaat uit:

  • Reiniging

  • Reiniging met Microsonic Facial Device

  • Harsen wenkbrauwen

  • Massage

  • Insluizen ampul ( zeer geconcentreerde werkstof) met Microsonic Facial Device

  • extra optie : BeautyAngel lamp 15 min            

  • duur behandeling 60 – 90 min | €72,50 met BeautyAngel lamp €97,50

Wat is Microsonic Facial Device?

Microsonic Facial Device is een huidverzorgingsapparaat waarmee je je huid echt diep reinigt. Het verwijdert al het vuil, overtollig vet en make-up resten uit de poriën. Je verwijdert zelfs tot 6x! meer make-up dan wanneer je dit handmatig doet met een wattenschijfje of doekje.

De Microsonic Facial Device kan in slechts enkele minuten een stevige, vitale en jonger uitziende huid geven. Dode huidcellen verwijderen, terwijl de aanmaak van nieuwe huidcellen wordt gestimuleerd. De structuur en elasticiteit van de huid worden zichtbaar verbetert. Daarnaast helpt de Microsonic Facial Device om oneffenheden en ondiepe lijntjes te vervagen en de zichtbaarheid van grove poriën te reduceren.

3 acties:

I – ULTRASOUNDS

Diepe reiniging van de huid, met water, om de bovenste huidlagen te verwijderen en de huid voor te bereiden op volgende behandelingen.

II – MICROCURRENTS

Regeneratieve anti-aging stimulatie van de diepere huidlagen, met water, die dienen als een krachtige stimulatie voor het cellulaire metabolisme en de huidcirculatie.

III – ULTRASOUNDS & MICROCURRENTS

Optimalisatie van productopname en regeneratieve massage, die de hydratatie van de huid aanzienlijk verbetert en de opname van de actieve ingrediënten van alle aangebrachte huidverzorging vergemakkelijkt