Laviesage nutricosmetics zijn supplementen voor cosmetische doeleinden zoals anti-aging, huidverjonging, huidverbetering en het oplossen van huidproblemen. Ze bevatten bouwstoffen, vitamines, mineralen en essentiële vetten voor het beschermen, voeden en verbeteren van de huid. Ze ondersteunen het lichaam bij het onderhoud en de aanmaak van nieuw bindweefsel, collageen en elastine en zorgen voor een mooie, gezonde en stralende huid.

Het is wetenschappelijk bewezen dat de huidkwaliteit vanaf het 25ste levensjaar langzaam afneemt. Met gezonde voeding, de juiste huidverbeterende behandelingen, de voedingssupplementen  van Laviesage kun jij je huid tot in lengte van jaren gezond mooi en stralend kunt houden.

Origineel en inspiratie

Deze voedingssupplementen zijn gebaseerd op een combinatie van moderne wetenschappelijke en deels geïnspireerd op eeuwenoude Ayurvedische kennis. Het zijn originele producten die bijdragen aan een mooie en gezonde huid.

De natuur als basis

Bij het ontwikkelen van huidverbeteringsproducten wordt gebruik gemaakt van de kracht en voordelen van natuurlijke ingrediënten. Alle natuurlijke extracten en elk ingrediënt dat wordt gebruikt moet eerst een screening doorstaan, waarin deze getest wordt op kwaliteit, veiligheid en bron.

Door middel van de collagenoson huidscanner kunnen we als het ware in uw huid kijken en u nog een beter advies geven welke producten voor u geschikt zijn. Wilt u een mooie en gezonde huid dan zijn deze nutricosmetics een goede aanvulling op uw [ comfort zone ] , Skin Regimen producten en behandelingen. Het moet tenslotte van twee kanten komen.

DE ULTIEME EN OBJECTIEVE ANALYSE VOOR HUIDKWALITEIT EN COLLAGEEN

De Collagenoson is het ultieme medische meetapparaat waarmee daadwerkelijk de kwaliteit en de dikte van de epidermis en dermis kan worden vastgesteld. De metingen geschieden tot op 0,01 mm nauwkeurig. Naast de dikte van deze huidlagen kan ook heel duidelijk de samenstelling worden vastgesteld. Daarmee is te beoordelen of iemand een gezonde huid heeft, of juist een gebrek aan collageen. Opnamen met de Collagenoson kunnen als het ware voorspellen hoe de huid er 5 of 10 jaar later zal uitzien. Maar nog belangrijker is het om de samenhang tussen huidkwaliteit en de sterkte van onze botten aan te tonen.
Onze botten bestaan natuurlijk uit mineralen zoals calcium en magnesium. Maar in tegenstelling van wat vaak gedacht wordt is de botsterkte juist afhankelijk van de hoeveelheid collageen in de botten. Zie het collageen als de “wapening” en de botmineralen als het “beton”. Mineralen die uit de botten worden verloren kunnen relatief gemakkelijk weer worden aangevuld. Maar als de bouwconstructie van het collageen ontbreekt ontstaat er osteoporose. Is er voldoende collageen aanwezig dan kunnen de mineralen gewoon weer worden aangevuld. Bij botbreuken wordt dus eerst het collageen in het bot hersteld, pas daarna worden de mineralen aangebracht. Uiteraard zijn er ook mineralen, vitamine D3 en K2 nodig om deze stoffen te absorberen. Bloedverdunners werken dit proces helaas tegen en kunnen leiden tot osteoporose.

De Collagenoson is daarmee het ultieme toestel om ter preventie op zeer eenvoudige wijze enkele metingen te verrichten. Daarmee wordt de huidkwaliteit direct vastgesteld. Als, indien nodig, een behandeling wordt gestart, kan na twee maanden een nieuwe meting worden uitgevoerd. Het is dan eenvoudig om te controleren of de juiste behandeling is gekozen.

Regelmatig wordt er in de salon een advies – scandag/ avond gehouden om informatie te geven over gezonde voeding en waarom nutricosmetics zo belangrijk voor ons zijn.

Meer weten?

Wil jij meer weten over de huid echo? Of wil jij huid/voedings advies? Maak vrijblijvend een afspraak en of informeer wanneer er een GRATIS huid-advies-scandag is