/snel leven, langzame veroudering

We reageren allemaal verschillend op stress en dat geldt ook voor onze huid.
 

De nieuwe huidverzorgingsbenadering voor stadsbewoners met een veeleisend, snel leven. Van de moderne plant chemistry ™ formules is klinisch bewezen dat ze de effecten van stress en vervuiling op zowel huid als geest verminderen, zodat je er elke dag op je best uitziet en je goed voelt.


/vrij van

synthetische geur

siliconen

dierlijke derivaten

kunstmatige kleurstoffen

minerale oliën

parabenen

                / levensstijl ouder worden

             Benadrukt uw levensstijl uw huid?

De externe factoren waarmee we elke dag worden geconfronteerd en onze levensstijlkeuzes beïnvloeden de snelheid van veroudering op zowel huid als geest. Deze stressoren veranderen de normale cellulaire processen van de huid, wat bijdraagt ​​aan de afbraak van cellen en uiteindelijk de gezondheid van de huid belemmert, zelfs in een biologisch jonge huid.

Recente studies tonen aan dat de huid niet alleen reageert op psychologische stress in de hersenen, maar ook in staat is om onafhankelijk stresshormonen te produceren, in reactie op milieu-invloeden, zoals vervuiling. Overproductie van cortisol van de huid is een van de elementen die ons op de korte termijn vermoeid, vermoeid en ouder doen lijken en na verloop van tijd ontstekingen en oxidatie voeden, waardoor het algehele verouderingsproces wordt versneld.

              / mind & skin emancipatie

Een moderne huidverzorgingsaanpak die u van binnenuit in staat stelt om op de huid te werken en tegelijkertijd de geest te verbeteren.

In samenwerking met Prof. Andrea Sgoifo Stressfysioloog van de Universiteit van Parma, is klinisch bewezen dat / Skin regimen / de stressrespons verbetert.

Een onafhankelijke klinische test werd uitgevoerd op 40 vrouwen, 25-50 jaar oud, die / Ski  Regimen / Microalgae Essence en Tripeptide Cream hebben toegepast volgens het / Skin Regimen / Mindful Massage ritueel, tweemaal per dag gedurende 28 dagen.

De metingen waren gebaseerd op ECG-opnames, speekselafname en psychometrische / gedragstests.

resultaten

                  / per direct

  • Positieve stimulatie van de neurale component, geassocieerd met welzijn,
  • Ontspanning en bescherming tegen stressgerelateerde verstoring.

                 / na 28 dagen

  • Vermindering van cortisolspiegels in rust.
  • Remming van door stress geïnduceerde activering van cortisol.
  • Vermindering van de perceptie van angst.
  • Verbeterde gedragsstrategieën.
  • Verbetering van het stemmingsprofiel