Hoe vervelend wanneer je in de spiegel kijkt en niets anders ziet dan rimpels en verslappingen. Hierdoor zie je er vermoeider uit en lijk je ouder dan je werkelijk bent….

Onze mimiek spieren worden nauwelijks tot niet gebruikt, het geen resulteert in een vale huid met rimpels en contour verslapping.

ER IS EEN NATUURLIJKE OPLOSSING!!


Transformage® is een transformatie massage voor zowel mannen als vrouwen die er mooi en jong uit willen blijven zien. Want als je je goed voelt, dan straal je dat ook uit.
Transformage® is zowel cosmetisch als therapeutisch, het voelt niet alleen goed aan echter het is ook nog eens goed voor de gezondheid.
Het resultaat van Transformage® is een gelifte huid, die steviger, jeugdiger en veerkrachtiger aanvoelt, goed gehydrateerd en zijdezacht is.

TRANSFORMAGE® 3D SKIN FITNESS
Transformage® is een anti-aging massagemethode een “Work Out” voor de huid, hals en decolleté.

De massagemethode is een mooi samenspel van 3 manuele technieken:
Manuele lymfedrainage gecombineerd met diepe weefselpressuur en de medicinale kracht van cupping-techniek voor bindweefselmassage.
Deze machtige combinatie van technieken brengt de huid in balans, waardoor het zichzelf kan vernieuwen. Door de verbeterde hydratatie en de extra collageenproductie zorgt Transformage® 3D Skin Fitness voor meer volume en een mooie strakke huid.

Manuele Lymfedrainage | de methode Vodder

De Manuele Lymfdrainage volgens de methode Vodder is een zachte massagevorm. Ze heeft als doel de vochtdoorstroming te stimuleren en eventuele stagnatie op te heffen, de immuniteit (weerstand) te verhogen, de stress te verlagen en het hormonale stelsel te optimaliseren.

Diepe weefselpressuur

De Diepe weefselpressuur is een krachtige massage, bedoeld om het weefsel van het gelaat weer in balans te brengen. Door de langzame en diepe technieken vermindert de spierspanning waardoor de voeding de huid en spieren beter kan bereiken. Deze techniek zet het botweefsel, de aanhechting van de spieren en het bindweefsel aan tot aanmaak en vernieuwing van weefsel. De afvoer van afvalstoffen wordt gestimuleerd.

Cupping-techniek

Bij cupping wordt het bindweefsel los gemaakt en stimuleer je de doorbloeding van de huid. Je kunt het vergelijken met een bindweefselmassage. Door de doorbloeding te stimuleren, krijgen de huidcellen meer zuurstof en voedingsstoffen. Hoe meer aanvoer hiervan, hoe beter dat is voor de kwaliteit van de huid.

RESULTATEN VAN TRANSFORMAGE®

Verbeterde huidconditie
Doordat afvalstoffen in de huid worden losgemaakt en afgevoerd, is de huid in staat beter vocht te binden en krijgt daardoor meer volume.
Tevens verbetert de doorbloeding waardoor de huidcellen bouwstoffen en zuurstof krijgen voor onderhoud en vernieuwing.

Versteviging, Verjonging en minder rimpels
Oud beschadigd bindweefsel wordt vervangen door nieuw stevig en veerkrachtig bindweefsel, collageen en elastine.

Lifting en contourverstrakking
De aanhechting van de huid op de spieren wordt verbeterd waardoor de huid wordt gelift en er een strakkere en jongere uitstraling wordt gecreëerd.

EEN GOEDE HUIDBALANS ZORGT VOOR VERNIEUWING EN VERJONGING.

TRANSFORMAGE® KUUR

Een Transformage® kuur omvat 6 tot 15 behandelingen, afhankelijk van de huidconditie. Tijdens de kuur adviseer ik huid ondersteunende suppletie voor het aanmaken van nieuw bindweefsel, waardoor het resultaat groter en sneller zichtbaar is.

DUURZAAM

Doordat de huid zelf weer aangezet wordt voor het aanmaken van bindweefsel, collageen en elastine is het effect duurzaam. Gun uzelf uw eigen transformatie, waardoor de blik in de spiegel weer stralend zal zijn!